Kitchen design for a luxury apartment development completed some time back. To achieve a warm yet contemporary mood, we paired oak cabinets with grey quartz countertops and an island finished in carrara marble. #mingarchitects #interiors
A cosy TV entertainment room complete with liquor display cabinet and a small wine fridge. This space has direct connection to a large sheltered balcony, making it perfect for hosting small gatherings. Photo | Edward Hendricks #mingarchitects #modernhomes
The main living wing, with views to the private garden on one side and a pool on the other. Oversized sliding glass doors allow for ample light, landscape views and natural ventilation within the house. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #modernhomes #sunsethouse
Custom wine cellar design, together with @celsiuseqpt who managed to pull off our far-fetched ideas. Suspended acrylic rods support the wine bottles, with a lighted onyx backing. #mingarchitects #winecellar
Utilising light and ornaments in a display shelf as an interior design feature. #mingarchitects #interiors
Southeastern view of #sunsethouse showing the overall building form. The L-shape plan cradles a private garden behind, where the views are centred on. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #modernhomes
A kitchen dressed in black, with an island finished in hand-picked marquina marble. #mingarchitects #modernhomes
The kitchen is the heart of this home, where the family congregates. Meals around the island counter take place more often than at the formal dining area, suited to the occupants' living style. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #sunsethouse
Soothing tones of pencil vein Carrara in this all-white master bathroom. Photo | Edward Hendricks #mingarchitects #courtyardhouse #bathroomdesign
This corner terrace was rebuilt to accommodate the needs of a young family. The existing house was too small, and suffered from dark internal spaces with a split level on the ground floor. We levelled the plot and introduced ample natural light within, via a skylight over the central staircase. Photo | Edward Hendricks #mingarchitects #singaporehomes #contemporaryhomes
Casual living below & rest areas above in this industrial-style loft. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #singaporehomes
Veiled landscape view from the spiral staircase. #mingarchitects #workinprogress
Entry experience at our recent project, with joinery work by @jncollective. #mingarchitects #branksomehouse
A luxury high-rise apartment project in India which we had the privilege to work on some time back. #mingarchitects #interiordesign
View down the hallway. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #sunsethouse
Shades of grey, walnut and a granite vanity top for this master bath at #sunsethouse Photo | @studioperiphery #mingarchitects #masterbathroom
Intersection of volumes create useable covered indoor outdoor spaces. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #sunsethouse
Console and shelf detail, with joinery by @jncollective #mingarchitects #interiordesign
White Italian marbles and glossy lacquered paint for this contemporary dry kitchen Photo | Edward Hendricks #mingarchitects #courtyardhouse #drykitchen
A project we completed a while back - stacked volumes define both the internal spaces and external building facade. #mingarchitects #contemporaryhomes
The loft bathroom is accessed through a suspended bridge in an internal airwell, which invites light into the various rooms Photo | @studioperiphery #mingarchitects #venushouse
Copious amount of Arabescato marble in this bathroom/sauna. Photo | @jabalistudio #mingarchitects #swettenhamhouse
7 years and a renovation later, delighted to finally have a proper photoshoot done. Photo | @studioperiphery #mingarchitects #sunsethouse
Board form concrete finish look achieved in our recent project with imported formliner. We chose a Cedar wood pattern with subtle, yet distinctive grains. #mingarchitects #lotushouse #concrete
Twilight skies form a blue backdrop to the roof profile Photo | Edward Hendricks #mingarchitects #branksomehouse #gable